Naiset voittoon harjoitusottelussa

Gnistanin keskitykset olivat myrkkyä espoolaisille.

Gnistanin naisten edustusjoukkue pelasi lauantaina talvikauden toisen harjoitusottelunsa, kun joukkue kohtasi EPS:n B-tytöt. EPS B-juniorit pelaavat samassa lohkossa Gnistanin kanssa Kolmosessa. Ottelun alussa Gnistan oli hieman nukuksissa ja peli eteni melko tasaisesti. EPS/B pääsi yllättämään Gnistanin puolustuksen ja siirtyi 1-0-johtoon Gnistanin puolustuksen avustuksella. Tämän jälkeen ottelun edetessä painopiste ja pallonhallinta siirtyi yhä enemmän Gnistanille.

Keltapaidat onnistuivat tasoittamaan kamppailun, kun 26. peliminuutilla Katja Feodoroffin vasemmalta lähtenyt keskitys tavoitti Elli Laitisen, joka pääsi siirtämään pallon vapaasti ohi espoolaisten maalivahdin. Toisella puoliajalla peli jatkui Gnistanin komennossa ja 57. minuutilla Hanna Möttösen keskitys tavoitti Veera Aallon, joka pääsi siirtämään pallon maaliin.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Gnistan lisäsi johtoaan kulmapotkusta, kun Iina Juhola pääsi siirtämään pallon maalin lähietäisyydeltä. Ottelussa ei enempää maaleja nähty, joten loppulukemiksi kirjattiin 3-1 Gnistanille.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.