Lähde IF Gnistanin yhteistyökumppaniksi!

Kiinnostaako yhteistyö perinteisen helsinkiläisen jalkapalloseuran IF Gnistanin kanssa? Tarjoamme yrityksille erilaisia yhteistyömahdollisuuksia ja voimme räätälöidä juuri teidän tarpeita vastaavan paketin.

Gnistanin yhteistyökumppanina tavoitat kuukausittain satojatuhansia ihmisiä sekä voit kasvattaa yrityksesi tunnettuutta erilaisilla näkyvyysratkaisuilla niin online kuin offline muodoissa. Tavoitteenamme yhteistyössä on aina löytää erityinen kulma, jolla tuottaa hyötyä yrityksellenne!

Ota rohkeasti yhteyttä [email protected], niin keskustellaan lisää. Kumppanuuspakettimme löydät täältä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.