Kausikorttien postitus on alkanut – Gnistanin kausikortti uudistuu

Gnistan uudistaa kausikorttejaan.

Kauden 2020 kausikorttien postitus on alkanut tänään ja niiden odotetaan saapuvan ostajilleen seuraavina arkipäivinä. Mikäli et ole vielä ostanut kausikorttia niin voit tehdä sen tästä! Jatkossa kausikorttien postitus tapahtunee noin viikko ostotapahtumasta.

Gnistanin kausikortti uudistuu kaudesta 2020 lähtien, sillä jatkossa sama kortti palvelee omistajaansa kaudesta toiseen ja se aktivoidaan aina seuraavalle vuodelle maksusuorituksen saavuttua perille. Uusi kausikortti on samalla askel ekologisempaan tulevaisuuteen.

– Koemme Gnistanissa, että myös urheiluseuroilla on vastuu yhteyskunnallisissa asioissa. Uuden kausikortin myötä vähennämme muovin kulutusta ja kannamme oman kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta. Askel askeleelta pyrimme tekemään ekologisempia valintoja arjessamme sekä kehittämään myös seuran toimintaa siihen suuntaan, kertoo Gnistanin viestintä- ja markkinointivastaava Eelis Goebel.

Voit esittää mahdolliset kysymyksesi koskien kausikorttimyyntiä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai suoraan Tiketin asiakaspalveluun. Kadonneen kausikortin korvaamisesta uudella veloitamme 10 euron toimistomaksun, joka kattaa uuden kausikortin aiheuttamat kulut.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.