Gnistanin naiset voittoon harjoituspelissä

Ottelun ainoasta maalista vastasi Salla Lehtomäki.

Gnistanin naisten edustusjoukkue pelasi lauantaina ensimmäisen kauteen 2020 valmistavan ottelun, kun joukkue kohtasi KP-75/InterMillat vierasottelussa. Keravalaiset pelasivat viime kaudella samassa lohkossa Gnistanin kanssa, mutta heidän osaltaan kausi päättyi putoamiseen.

Kotijoukkue KP-75 aloitti ottelun terävästi, mutta pikku hiljaa ote alkoi siirtyä vierasjoukkue Gnistanille. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan lopussa, kun Salla Lehtomäki puski pelivälineen maaliin Katja Feodoroffin antamasta kulmapotkusta. Ottelun viimeiset hetket Gnistan tyytyi lähinnä pitämään palloa hallussaan ja enempää maaleja ei nähty, joten loppulukemiksi kirjattiin 0-1 Gnistanille. Gnistanin riveissä ottelussa pelasivat uudet pelaajat Ella Totro, Ina Ikonen ja Clarissa Ekström, jotka esiintyivät edukseen ja pääsivät hyvin mukaan uuden joukkueen pelisysteemiin.

Naisten seuraava harjoituspeli pelataan 28.12 EPS/B:n vieraana Laaksolahden jalkapallohallissa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.