Benjamin Thurling jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Benjamin Thurling ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen sopimuksen.

Gnistanin riveihin viime kaudeksi siirtynyt Benjamin Thurling jatkaa seurassa myös ensi kaudella. Ennen viime kautta Thurling edusti kolme vuotta Kakkosessa FC Viikinkejä. Keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä 22-vuotias Thurling omaa kokemusta Ykkösestä PS Kemistä, jonka riveissä hän pelasi 21 ottelua kaudella 2015.

Gnistanissa viime kaudella 19 ottelua pelannut Thurling odottaa kovasti joukkueharjoitusten alkamista.

– On hieno juttu jatkaa tätä matkaa Gnistanin kanssa ja erityisen hienon asiasta tekee se, että pelaamme ensi kaudella pykälää korkeammalla sarjatasolla. Se on tärkeä asia koko seuralle sekä tietysti pelaajillekin. Fiilis on jo melko innostunut ja nyt vaan odotellaan, että pääsee taas harjoittelemaan yhdessä joukkueen kanssa, kertoo Thurling.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.