Kuva: Arto Alho

Vili Tuittu jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Vili Tuittu ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen.

Gnistanin oma kasvatti Vili Tuittu jatkaa keltapaitojen riveissä myös ensi kaudella. 17-vuotias puolustaja pelasi kaudella 2019 kaksi ottelua Gnistanin edustusjoukkueessa, joissa hän viimeisteli yhden maalin. Tämän lisäksi Tuitulle kertyi otteluita Gnistanin A-junioreissa.

– Jatko Gnistanissa tuntuu hyvältä, sillä seura on mennyt viime vuosina paljon eteenpäin. Kaikin puolin valinta tuntui luontevalta sekä parhaalta vaihtoehdolta. Toivon, että saan ensi kaudella mahdollisimman ehjän kauden alle, kehittyisin pelaajana sekä pelaisin entistä enemmän miesten pelejä, kertoo Tuittu.

Kauden 2020 kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti, joten nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi vain 85 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.