Kuva: Niklas Günsberg

Roberto Nuccio jatkaa päävalmentajana

Roberto Nuccio jatkaa IF Gnistanin päävalmentajana ainakin kaksi seuraavaa kautta.

IF Gnistanin miesten edustusjoukkue lähtee ensi kauteen Ykkösessä tutussa komennossa, kun kesällä 2017 joukkueen päävalmentajana aloittanut Roberto Nuccio jatkaa pestissään kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Päävalmentajan roolin lisäksi italialainen Nuccio työskentelee Gnistanissa myös koko seuran urheilutoimenjohtajana.

Nuccio on tyytyväinen jatkosopimukseen ja uskoo Gnistanin saavan iskukykyisen ryhmän jalkeille myös ensi kaudella.

– Lähdetään tulevaan samalla tavalla kuin viime vuonna ja rakennetaan mahdollisimman laadukas joukkue kasaan. Tiedän erittäin hyvin, että Ykkönen on sarjana vaikeampi Kakkoseen verrattuna, joten meidän täytyy tehdä jonkin verran muutoksia pelaajistossa sekä taustoissa, jotta pärjäämme hyvin. Uskon vahvasti, että pystymme tämän tekemään ja sitä kautta saamme hyviä tuloksia myös ensi kaudella, kertoo Nuccio.

Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo on iloinen Nuccion jatkamisesta Gnistanissa.

– Roberto on tehnyt Gnistanissa reilun kahden kauden aikana erinomaista työtä, joten on hienoa, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa. Tämän sopimuksen myötä meidän on hyvä lähteä rakentamaan joukkuetta kohti ensi kauden Ykköstä, iloitsee Uusitalo.

Ensi kauden kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti, joten nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi vain 85 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.