Petteri Jutila jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Petteri Jutila ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan sopimuksen.

Keväällä 2019 Gnistanissa tapahtumavastaavana sekä vieraspelien joukkueenjohtajana aloittanut Petteri Jutila jatkaa tehtävissään myös ensi kaudella.

Pitkään suomalaisen jalkapallon parissa toiminut Jutila odottaa innolla tulevaa kautta Ykkösessä.

– Totta kai innolla odotan tulevaa vuotta Gnistanissa. Sarjataso nousee pykälällä, joten kaikessa tekemisessä pitää nostaa tasoa, mutta uskon meidän kykenevän vastaamaan tähän haasteeseen jokaisella osa-alueella. Olen viihtynyt todella hyvin rooleissani ja saanut upeasti työrauhan. Hienoa on ollut myös se, että aina on löytynyt auttavia käsia eri asioissa ja tämä osoittaa, että Gnistanista löytyy yhteisöllisyyttä rutkasti.

Jutila näkee Gnistanin kehityksen seurana olevan oikealla polulla.

– Tämä seura on menossa oikean kokoisilla ja suunnitelluilla harppauksilla eteenpäin. Kasvu on sopivan suurta ja mikä tärkeintä hallittua. Toki vielä on paljon töitä tehtävänä ja voimme nousta oikealla työllä vielä vakuuttavammaksi jalkapalloseuraksi, Jutila päättää.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.