Kuva: Matti Murto

Katsaus NJS:ään

Katsaus Gnistanin tuoreeseen yhteistyöseuraan.

IF Gnistan tiedotti eilen yhteistyösopimuksesta Nurmijärven Jalkapalloseuran kanssa, jonka miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2020 Kakkosen B-lohkossa. Helsinkiläistä seuroista samassa lohkossa pelaavat FC Kiffen, FC Viikingit sekä PK-35. Lohkon muihin joukkueisiin pääset tutustumaan tästä.

NJS:lle tuleva kausi on kolmas perättäinen Kakkosessa. Vuonna 2018 ”Palokärjet” sijoittuivat lohkonsa yhdeksänneksi ja välttivät putoamisen neljän pisteen erolla PKKU:n sekä FC Vaajakosken, joista jälkimmäisenä mainittu säilyi sarjatasolla lopulta kabinettipäätöksen turvin. Viime kaudella A-lohkossa pelanneet nurmijärveläiset sijoittuvat kahdeksanneksi.

NJS: päävalmentaja on Teemu Savukoski, jolle kausi 2020 on toinen perättäinen pestissään. Ennen Nurmijärvelle siirtymistä Savukoski työskenteli PK-35:n organisaatiossa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.