Kuva: Juhani Järvenpää

Joonas Salmi jatkosopimukseen

Joonas Salmi ja IF Gnistan ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Ensi viikolla 22-vuotta täyttävä laitapuolustaja Joonas Salmi jatkaa ensi kaudella Gnistanissa, jonka riveihin hän siirtyi tammikuussa 2019 HIFK:n organisaatiosta. Viime kaudella Salmi kuului vakiokasvoihin Gnistanin kokoonpanossa, sillä laitapuolustaja pelasi 17 ottelua Kakkosessa ja viimeisteli niissä neljä maalia.

Salmi on iloinen jatkosopimuksesta ja pitää Gnistania erittäin hyvänä paikkana pelaajan näkökulmasta.

– Olen todella iloinen jatkosta, sillä sitä halusin kovasti. Minulla on odottavat fiilikset tulevasta kaudesta, koska näin pelaajan kannalta Gnistan on paras ympäristö, missä olen pelannut. Seurassa asiat hoidetaan ammattimaisesti ja jokaisesta pelaajasta välitetään, mikä on iso juttu. Myös treenikentällä kaikki hoidetaan kunnolla ja nautin viime kaudesta seurassa, kertoo Salmi.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.