Kuva: Niklas Günsberg

Jesse Ahonen jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Jesse Ahonen ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Viime kaudella Gnistanin runkopelaajiin kuulunut Jesse Ahonen jatkaa seuran riveissä myös tulevana vuonna. Ahoselle kertyi viime kauden aikana 17 ottelua Kakkosessa, joissa hän viimeisteli neljä osumaa. Uransa aikana Ahonen on pelannut 17 ottelua Veikkausliigassa, jossa hän on edustanut HIFK:ta sekä Rovaniemen Palloseuraa. Ykkösestä 27-vuotias laituri omaa kokemusta FC Hakan sekä FC Viikinkien riveistä. Suomen nuorisomaajoukkueissa Ahonen on pelannut 36 ottelua.

Kolmannen perättäisen kautensa Gnistanissa aloittava peluri tiedostaa Ykkösen olevan kova testi, mutta uskoo oulunkyläläisten mahdollisuuksiin.

– Pidän Ykköstä vaativana sarjana. Minulla on useampi kausi takana kyseisellä sarjatasolla ja tiedän, että ero Kakkoseen verrattuna on suuri. Pelillisesti taso tulee olemaan korkeampi ja tämän lisäksi matkustamisen määrä tulee kasvamaan. En kuitenkaan näe syytä, miksi Gnistan ei tulisi pärjäämään myös ensi kaudella.

Ahonen kertoo, että päätös jatkosopimuksesta oli lopulta melko helppo.

– Avaintekijä jatkon taustalla oli ehdottomasti se, että seuran puolelta minun haluttiin jatkavan. Tämän lisäksi viime kausi oli joukkueelta sekä itseltäni positiivinen, joten ratkaisun tekeminen oli helppoa, Ahonen päättää.

Kauden 2020 kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti, joten nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi vain 85 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.