Kuva: Teemu Levänen

Ilmari Hieta jatkaa Gnistanissa

IF Gnistan ja Ilmari Hieta ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

Kiffenistä viime kaudeksi Gnistaniin siirtynyt Ilmari Hieta jatkaa oulunkyläläisten riveissä myös ensi kaudella. Kauden 2019 aikana 21-vuotias laitapuolustaja kuului Gnistanin avainpelaajiin, sillä hän pelasi 22 ottelua Kakkosen B-lohkon voittaneessa joukkueessa.

Hieta näkee Gnistanin ja Ykkösen mainioiksi paikoiksi kehittymisen kannalta.

– Tuntuu hyvälle jatkaa Gnistanissa. Viime kausi meni joukkueelta ja itseltäni hyvin, joten on hienoa jatkaa sarjaporrasta ylempänä ja nähdä miten pärjäämme siellä. Ykkönen on itselleni hyvä seuraava kehitysaskel. Mielestäni Gnistan kehittyy seurana jatkuvasti ja on kivaa olla mukana tässä kehityksessä.

Kauden 2020 kausikortit ovat tarjouksessa 15. joulukuuta asti, joten nyt sinulla on mahdollisuus hankkia omasi vain 85 eurolla. Pääset ostoksille tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.