IF Gnistan ja NJS aloittavat yhteistyön

IF Gnistan ja NJS ovat solmineet ensi kauden mittaisen yhteistyösopimuksen.

IF Gnistan ja kaudella 2020 Kakkosen B-lohkossa pelaava Nurmijärven Jalkapalloseura ovat solmineet seurojen miesten edustusjoukkueiden välisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen keskeiset ideat ovat mahdollistaa pelituntuman saaminen kaikille Gnistanin miesten edustusjoukkueen pelaajille sekä tuoda yksi pykälä lisää NJS:n omaan pelaajapolkuun.

Gnistanin miesten edustusjoukkueen päävalmentaja sekä junioripuolen urheilutoimenjohtaja Roberto Nuccio on tyytyväinen yhteistyösopimuksen syntymiseen.

– Yhteistyö NJS:n kanssa antaa mahdollisuuden peliaikaan niille meidän pelaajille, jotka eivät ole sitä saaneet Ykkösen peleissä. NJS:ssä valmennus sekä koko organisaatio ovat hyvällä tasolla ja tästä syystä haluamme tehdä heidän kanssa yhteistyötä. Tämä antaa myös heidän pelaajille mahdollisuuden treenata Gnistanissa. Seuran urheilutoimenjohtajana minun henkilökohtainen tavoite on viedä tulevaisuudessa yhteistyö myös junioripuolelle, kertoo Nuccio.

NJS:n valmennuspäällikkö Mikko Manninen on samoilla linjoilla Nuccion kanssa ja näkee Gnistanin erinomaiseksi yhteistyöseuraksi.

– Aloite kuvioon tuli Gnistanilta ja luonnollisesti olemme otettuja, että olimme seura, jonka kanssa yhteistyö haluttiin aloittaa. Pääkaupunkiseudulla on kuitenkin melko paljon myös muita Kakkosessa pelaavia seuroja, joten ilo huomata, että olemme antaneet hyvän vaikutelman omalla toiminnalla. Gnistan on kovaa vauhtia kehittyvä seura, jossa on tehty viime vuosina hyvää työtä edustusjalkapallossa sekä myös junioripuolella. Koen, että yhteistyösopimuksen myötä NJS:n pelaajapolku ottaa askeleen eteenpäin, sillä omasta takaa meillä on miesten edustusjoukkueen lisäksi kakkosjoukkue Kolmosessa. Myös tästä syystä Gnistan sopii erinomaisesti meidän yhteistyökumppaniksi ja tämä sopimus erinomaisesti NJS:n pelaajapolkua, kertoo Manninen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.