IF Gnistan etsii myyntipäällikköä

Ymmärrätkö urheilusponsorointia ja pystytkö tuottamaan lisäarvoa yhteistyöhön yritysten ja muiden kumppaneiden kanssa? Haemme vakinaiseen työsuhteeseen myyntipäällikköä, jolla on kokemusta B2B-myynnistä. Ymmärrys urheilumarkkinoinnin toiminnasta sekä verkostot potentiaalisiin kumppaneihin ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Suomalainen jalkapallo ja IF Gnistan ovat keskellä suurta positiivista muutosta. Nopeasti kasvavien harrastaja- ja katsojamäärien sekä Suomen maajoukkueen erinomaisen menestyksen myötä jalkapallosta on tulossa Suomen ykköslaji.

Gnistanilla on ainutlaatuinen asema pääkaupunkisedun jalkapallossa. Miesten edustusjoukkue pelaa Ykkösessä ainoana pääkaupunkiseudun joukkueena kaudella 2020. Toimintamme keskittyy omistamallemme stadionille Helsingin Oulunkylässä keskellä Suomen suurinta kasvukeskusta. Seurassamme työskentelee 13 päätoimista henkilöä niin hallinnossa kuin valmennuspuolella sekä noin viisikymmentä osa-aikaista.

IF Gnistan Oy:n myyntipäällikkönä vastaat seuran yritysmyynnistä ja kumppanuuksien kehittämisestä. Keskeinen tavoitteesi on Gnistanin yritysmyynnin kannattava kasvattaminen.

Työssä olet myynnin ja asiakaspalvelun ytimessä, joten mainiot yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ovat ehdottomia edellytyksiä onnistumiselle. Osoitettu kokemus menestyksekkäästä B2B-myynnistä ja urheilumarkkinoinnista ovat merkittäviä etuja. Työssä onnistuaksesi tarvitset niin analyyttistä otetta myynnin kehittämiseen kuin periksiantamatonta ja työtä pelkäämätöntä asennetta ”kädet savessa -tekemiseen”.

Työhön soveltuva koulutus (esim. kaupallinen korkeakoulututkinto) ja riittävä kokemus vastaavista tehtävistä ovat tarpeen. Omaat tehtävässä tarvittavat IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kieltä, muut kielet katsotaan eduksi. Arvostamme jatkuva halua kehittää ja kehittyä – haluamme myös tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla menestymään työssäsi.

Palkkaus koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja tulospalkkioista. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Oulunkylässä. Modernit työvälineet mahdollistavat työskentelyn osittain myös kotoa käsin. 

Lähetäthän hakemuksesi 14.11.2019 klo 23:59 mennessä. Liitä hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa IF Gnistan Oy:n hallituksen puheenjohtaja Antti Uusitalo, puh. 0400 202 663.  

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.