Gnistanin joulukuuset nyt myynnissä!

Ostamalla joulukuusen tuet Kipinärahastoa sekä teet samalla ympäristöteon.

Gnistanin joulukuuset ovat nyt myynnissä 59,50 euron hintaan. Jokaisesta myydystä kuusesta lahjoitetaan viisi euroa seuran omaan Kipinärahastoon, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta. Pääset ostamaan omasi tästä! Hintaan sisältyy Tiketin palvelumaksu. Kuuset ovat noin 210 senttimetriä korkeita.

Gnistanin kauden 2020 kausikorttilaisena saat viiden euron alennuksen kuusista. Joulukuusien myyminen päättyy sunnuntaina 15.12.

Kuusien nouto:

Voit noutaa kuusesi Oulunkylän Mustapekka Areenalta seuraavasti:

La 21.12 klo 14-17
Su 22.12 klo 11-14

Voit lunastaa kuusesi ostotapahtuman yhteydessä saamaasi sähköpostiviestiä vastaan. Tulevan kauden kausikorttien postitus alkaa marraskuun viimeisellä viikolla, joten mikäli olet hyödyntänyt kausikorttilaisen kuusialennusta, niin otathan kausikortin mukaasi. Jos olet tilannut kausikorttisi vasta muutamia päiviä ennen kuusien lunastamista tai kausikorttisi ei ole vielä saapunut perille, niin voit todentaa kausikorttilaisuutesi näyttämällä sen ostotapahtuman yhteydessä saamaasi sähköpostiviestiä.

Kotiinkuljetus

Voit halutessasi tilata joulukuusen myös kotiovellesi. Mikäli päädyt kotiinkuljetukseen, niin muistathat täyttää huolellisesti osoitetietosi Tiketin ostosivulla. Tämän jälkeen ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] ja kerro kumpana yllä mainituista päivistä haluat kuusen toimituksen kotiin. Kotiinkuljetukset tapahtuvat samalla aikavälillä kuusien noutamisen kanssa.

Kotiinkuljetuksen hinta on 20 euroa ja se maksetaan itse ostotapahtuman yhteydessä. Toimitamme kuusia maksimissaan 10 kilometrin päähän Mustapekka Areenasta.

Miksi ostaa luonnonkuusi?

Suomalaisiin koteihin kannetaan tänäkin vuonna noin 1,5 miljoonaa joulukuusta. Aitojen kuusien sekä muovikuusien välisiä eroja on tutkittu laajasti ja jälkimmäisestä tulee ekologisempi vaihtoehto vasta, kun sitä käytetty useita vuosikymmeniä. Muovikuuset on kestävämpiä, mutta niiden valmistamiseen käytetään mm. metallia sekä erilaisia öljyjä. Tämän lisäksi valmistusprosessissa käytetään paljon fossiilisia polttoaineita, mitkä synnytttävät päästöjä. Usein myös muovikuuset valmistetaan Kiinassa, joten myös niiden kuljettaminen Suomeen on ympäristölle haitallista. Valtaosa muovikuusista päätyy lopulta jätteeksi valtameriin.

Aito joulukuusi puolestaan mm. tuottaa happea, sitoo pienhiukkasia sekä hiilipäästöjä. Pelkästään jo nämä ovat ilmastonmuutoksen estämisen kannalta positiivisia asioita. Tämän lisäksi aito kuusi tuo luonnonläheistä tunnelmaa jouluun, mitä kaupungissa asuvien on muuten vaikea löytää.

Voit esittää mahdolliset kysymyksesi koskien joulukuusimyyntiä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai suoraan Tiketin asiakaspalveluun.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.