Edelliset kohtaamiset cup-vastustajien kanssa

Gnistanin edelliset kohtaamiset tulevien Suomen Cupin lohkovastustajien kanssa.

Vuoden 2020 Suomen Cup pyörähtää käyntiin tammikuun lopussa. Loimme katsauksen siihen, miten Gnistanin edelliset kohtaamiset ovat päättyneet muita lohkossa olevia joukkueita vastaan. Suomen Cupin otteluohjelma julkaistiin eilen ja pääset katsomaan Gnistanin otteluohjelma lohkovaiheessa tästä.

KTP

Gnistan ja KTP kohtasivat kilpaottelussa viimeksi 2018 Suomen Cupin lohkovaiheessa. Kotkan Arto Tolsa Areenalla pelattu ottelu päättyi isäntien 2-0-voittoon Jean Silvan ja Aleksi Pahkasalon osumien myötä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen löytyy kuitenkin hieman lähempää, sillä KTP ja Gnistan kohtasivat kuluvan vuoden alussa harjoitusottelussa. Kotkassa pelattu kamppailu päättyi 2-2-tasapeliin.

MYPA

Kaudella 2018 Gnistan ja MYPA pelasivat samassa lohkossa Kakkosta. Kauden avauskierroksella Gnistan kaatoi MYPAn Oulunkylässä maalein 3-0 Jani Kaukomaan ja kahdesti osuneen Teemu Pastilan maalien myötä. Syyskierroksella joukkueet kohtasivat ajoittain melko kuumaksi muodostuneessa kärkikamppailussa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen pisteet jäivät Anjalankoskelle maalein 2-1.

MP

Myös MP pelasi kaudella 2018 Gnistanin kanssa samassa lohkossa Kakkosta. Kauden ensimmäinen kohtaaminen Mikkellissä päättyi maalittomaan tasapeliin, mutta syyskierroksella kauden viimeisessä ottelussa Gnistan oli vahvempi ja pisteet jäivät Oulunkylään maalein 4-2. Keltapaitojen osumista vastasivat Aleksi Ristola, Naoyuki Yamazaki sekä kahdesti osunut Aleksander Akbar.

Gnistanin Teemu Pastila vauhdissa MP:tä vastaan. Kuva: Santeri Rosenvall/Rapa Media

Musan Salama

Gnistanin ja Musan Salaman edelliset kamppailut ovat varmasti jääneet kaikkien seurojen kannattajien mieleen, sillä kaudella 2016 joukkueet kohtasivat Kakkosen nousukarsinnoissa. Porissa pelatussa ottelussa MuSa oli vahvempi lukemin 1-0, kun puolestaan Oulunkylässä päädyttiin kotivoittoon samoin lukemin. Jatkoaika päättyi maalittomaan tasatulokseen, joten seuraavana vuorossa oli rangaistuspotkukilpailu, joka päättyi Gnistanin 4-3-voittoon. Ratkaisevan osuman Gnistanille iski Andreas Strandvall.

EIF

Kaudella 2017 Gnistan ja EIF kohtasivat Ykkösessä kolmesti. Toukokuussa pisteet jaettiin Oulunkylän Mustapekka Areenalla draamaattisten vaiheiden jälkeen maalein 1-1. EIF siirtyi 0-1-johtoon 87. peliminuutilla Felix De Bonan maalilla, mutta Gnistan tuli tasoihin lisäajalla Riku Selanderin osumalla. Heinäkuussa tammisaarelaiset hakivat Oulunkylästä 1-2-vierasvoiton. Syyskuussa EIF oli vahvempi kotonaan lukemin 1-0.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.