Kuva: Teemu Levänen

Aatu Hakala ja Gnistan jatkosopimukseen

IF Gnistan ja Aatu Hakala ovat allekirjoittaneet ensi kauden mittaisen jatkosopimuksen.

Gnistanin ykkösmaalivahtina kahden edellisen kauden ajan torjunut 19-vuotitas Aatu Hakala jatkaa seuran riveissä myös ensi kaudella. Hakala siirtyi Gnistaniin kaudeksi 2018 Tikkurilan Palloseuran riveistä, joka on Hakalan kasvattajaseura. Viime kaudella Hakala seisoi tolppien välissä 21 Gnistanin ottelussa Kakkosessa, joissa hän torjui seitsemän nollapeliä.

Hakala on tyytyväinen tuoreeseen jatkosopimukseen.

– Mahtavaa päästä jatkamaan sopimusta Gnistanin kanssa. Nousu Ykköseen oli luonnollisesti yksi syy jatkon takana, mutta sitäkin tärkeämmäksi koen valmennuksen laadun. Tämän lisäksi Gnistan tarjoaa pelaajille hyvät olosuhteet ja mahdollisuuden ottaa kehitysaskeleita eteenpäin. Nousun myötä uskon, että kehitystä henkilökohtaisella tasolla tulee varmasti. Kaikki tekeminen tulee taas astetta ammattimaisemmaksi ja se kehittää fyysisesti sekä henkisesti, kertoo Hakala.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.