Otteluraportti: Gnistan päätti kauden voittoon

Gnistan kaatoi Kaarinan Pojat Kakkosen B-lohkon jatkosarjan viimeisen kierroksen ottelussa maalein 3-2.

Gnistan oli saada otteluun loistavan alun, kun kulmapotkun jälkitilanteesta Cherif Ndiaye survoi pallon maaliin, mutta osuma hylättiin käsivirheen takia. KaaPo:n ensimmäinen maalipaikka syntyi Niklas Kuusion terävän nousun päätteeksi. Laukaus rangaistusalueen vasemmalta puolelta painui kuitenkin niukasti ohi Gnistan-maalin.

Vierasjoukkue KaaPo loi seuraavien minuuttien aikana muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta yritykset pysähtyivät maalivahti Salifu Senghoren torjuntoihin sekä uhrautuvasti pelanneeseen Gnistan-puolustukseen. Gnistan siirtyi 1-o-johtoon 30. peliminuutilla, kun jäähyväisotteluaan pelannut Tuomas Mustonen siirsi pallon maaliin tarkalla sijoituksella.

Toiselle jaksolle lähdettiin Gnistanin yhden maalin johdossa. Ottelun 58. peliminuutilla Tuomas Mustoselle avautui hyvä paikka päivän toiseen maaliin. KaaPo-vahti Lauri Inkeroinen oli kuitenkin hereillä maalillaan ja torjui laukauksen kulmapotkuksi. Hetkeä myöhemmin Gnistan tehtaili nopeaan tahtaan kaksi maalia. Ensin Joonas Salmi tarjoili Jesse Ahoselle, joka viimeisteli takatolpalta lukemiksi 2-0. Hetkeä myöhemmin Salmi tarjoili Pekka Sihvolalle, jolla oli helppo työ siirtää pallo maaliin lähietäisyydeltä.

Ottelun 69. peliminuutilla KaaPo avasi maalitilinsä, kun Mikko Valtanen pääsi sijoittamaan pallon maaliin komean hyökkäyksen päätteeksi. Muutama minuutti ennen täyttä aikaa kaarinalaiset tulivat maalin päähän Niklas Kuusion maalin myötä. Tämän lähemmäksi vieraat eivät kuitenkaan päässeet, joten pisteet jäivät Oulunkylään maalein 3-2.

Yleisömäärä: 406

Gnistanin kokoonpano: Senghore(53′ Ahonen A), Hieta, Salmi, Kuusijärvi, Ndiaye, Faal(75′ Kaijasilta), Ahonen J(64′ Ambasciano), Tiihonen, Wakui, Mustonen, Sihvola

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.