Naisten edustusjoukkue etsii uusia pelaajia

Joukkue pelaa kaudella 2020 Kolmosessa.

Gnistanin naiset päättivät kauden 2019 sijoittumalla Naisten Uudenmaan Kolmosen lohkossa kolmanneksi. Joukkue oli itse asettanut tavoitteekseen yltämisen neljän parhaan joukkoon, joten tämä ylittyi hienosti. Mikäli alkukauden pistemenetyksiltä olisi vältytty, niin tulos olisi voinut olla vielä parempi. Joka tapauksessa joukkue on jälleen kehittynyt kauden aikana oikeaan suuntaan. Henki on ollut todella hyvä koko kauden ja joukkue on viihtynyt harjoituksissa ja peleissä. Kauden aikana joukkoon liittyi uusia pelaajia, mikä oli erittäin tärkeää ja se auttoi loukkaantumisten kanssa.

Kauden päätöspalaveri on pidetty ja palkinnot jaettu, joten pian käännämme katseen kauteen 2020. Gnistanin seurajohto tukee naisten edustusjoukkueen arvon kohentamista sekä nousua korkeammalle tasolle, joten ensi kaudella selkeänä tavoitteena on nousu Kakkoseen. Se ei tietenkään tule olemaan helppoa ja varmasti moni muukin joukkue tulee nousua tavoittelemaan. Valmistelut tulevaa kautta ajatellen ovat jo alkaneet. Päävalmentajana jatkaa Mikke Salonen, jonka johdolla pelijärjestelmä on kehittynyt ja valmentamisen tasosta nousu ei varmasti jää kiinni. Tarkoituksena on ammattimaistaa toimintaa ja hakea nostetta mm. tekemällä vielä tiiviimmin yhteistyötä Gnistanin miesten edustusjoukkueen kanssa. Uskomme, että tätä kautta voimme myös lisätä resursseja naisten jalkapallon edustusjoukkueelle ja pelaajien osallistumisen pitäisi helpottua taloudellisesti ensi vuonna.

Toiminnan kehittyessä tarvitsemme myös uusia pelaajia joukkoomme. Etsimme ensisijaisesti pelaajia, jotka haluavat liittyä mukavaan joukkueeseen ja sitoutua yhteiseen tavoitteeseen sekä harjoitella talven yli tehokkaasti. Kauden alkaessa keväällä 2020 joukkueen on oltava valmiina ensimmäisestä ottelusta alkaen.

Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan tutustumaan toimintaan. Mukaan voi toki tulla muulloinkin, mutta pyrimme viimeistään tammikuussa siihen, että meillä on suurin osa ensi kauden pelaajarungosta toiminnassa mukana. Mikäli ajatus rupesi tuntumaan houkuttelevalta, niin ole rohkeasti yhteydessä. Joukkueen taustahenkilöiden yhteystiedot löytyvät alta.

Päävalmentaja
Mikke Salonen
puh. 050 3686386

Joukkueenjohtaja
Patrik Ekström
puh. 040 0474443

Valmentaja
Peter Feodoroff
puh. 040 8390233

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.