Gnistanin kausikorteilla veloituksetta lauantain derbyyn!

Kuva: Niklas Gunsberg

Kauden toinen Keski-Helsingin pelataan Oulunkylän Mustapekka Areenalla lauantaina 28. syyskuuta. Ottelu alkaa 15.00.
IF Gnistan ja Käpylän Pallo iskevät yhteen tulevana lauantaina kauden toisessa Keski-Helsingin derbyssä. Seurojen solmiman markkinointiyhteistön johdosta Gnistanin kausikortit ovat voimassa Käpylän Pallo isännöimässä ottelussa.
Ennen kauden päättävää jatkosarjaa Gnistan pelaa vielä yhden kotiottelun, kun EPS vierailee Mustapekka Areenalla lauantaina 5. lokakuuta. Liput otteluun myy Tiketti. Jatkosarjasta voit puolestaan lukea lisää tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.