Mikko Pitkänen KuPS:sta lainalle Gnistaniin

Gnistan on lainannut Kuopion Palloseurasta puolustaja Mikko Pitkäsen loppukauden mittaisella sopimuksella. 198-senttinen toppari nähdään tositoimissa lauantain SalPa-ottelussa.
22-vuotias Pitkänen pelasi ensimmäiset Veikkausliiga-ottelunsa KuPS:ssa kaudella 2014. Viime kaudella liigapelejä kertyi kymmenen ja kuluvalla kaudella Pitkänen on hakenut peliaikaa Kakkosta pelaavan KuPS:n yhteystyöseura KuFu98:n riveissä.
Gnistan-manageri Antti Uusitalo on tyytyväinen uudesta puolustuspään vahvistuksesta.
– Hienoa, että meidän oli mahdollista saada Mikko mukaan loppukaudeksi. Hän tuo liigakokemusta ja leveyttä meidän alakertaan. Mikko saapui tällä viikolla etelään erittäin motivoituneena ja valmiina kohtaamaan ratkaisupelien haasteet. Cherif on pelikiellossa lauantaina, joten Mikko nähdään heti tositoimissa uuden kotiyleisön edessä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.