Forenomin otteluraportti: Gnistan ja GrIFK tasapeliin


Gnistan ja GrIFK tasasivat pisteet Kakkosen B-lohkon kamppailussa. Kotijoukkue Gnistanilla oli ottelussa paikkansa, mutta GrIFK viimeisteli tehokkaasti ja tämän myötä pisteet menivät jakoon maalein 1-1.
Ottelun ensimmäisen 10 minuutin aikana pallo pyöri enemmän Gnistanin kenttäpuoliskolla, mutta vaarallisia maalipaikkoja GrIFK ei kyennyt luomaan. Ensimmäinen maalipaikka syntyi 11.peliminuutilla Gnistanin Benjamin Thurlingille, jonka laukaus läheltä painui kuitenkin päin IFK-vahti Kimi Lindemania. Muutamaa minuuttia myöhemmin Gnistanille rakentui kaksi erinomaista paikkaa iskeä ottelun avausmaali. Ensi Pekka Sihvola laukoi terävästi rangaistusalueen rajalta, mutta yritys viuhui niukasti yli vieraiden maalin. Toinen mahdollisuus avautui Aleksander Akbarille Zakaria Kibonan erinomaisen pudotuksen seurauksena. Akbarin laukaus suuntautui kuitenkin yli GrIFK-maalin takakulman.
Gnistanin painostus rauhoittui puoliajan loppua kohden. GrIFK:n Petter Meyerille avautui erinomainen paikka maalintekoon 34. peliminuutilla, mutta miehen laukauksen koppasi varmasti Gnistan-vahti Aatu Hakala. Enempää maalipaikkoja ensimmäisen jakson aikana ei nähty, joten puoliajalle lähdettiin 0-0-lukemissa.
Gnistan oli saada toiselle jaksolle loistavan alun, kun Pekka Sihvolan keskitys tavoitti maalille nousseen Aleksander Akbarin, mutta miehen pusku viuhui ohi vieraiden maalin. Minuuttia myöhemmin maaliverkko kuitenkin heilui. Saloum Faalin keskityksen jälkeen pallo jäi pomppimaan GrIFK-maalin eteen, josta Zakaria Kibona tuikkasi ottelun avausmaalin.
Maalin jälkeen pelin hallinta pysyi Gnistanilla ja joukkue oli siirtyä 2-0-johtoon, kun Hidetoshi Wakui vapautti Ilmari Hiedan läpiajoon. GrIFK-vahti Lindeman oli kuitenkin mies paikallaan ja torjui Hiedan yrityksen. Peli eteni loppua kohti pitkälti Gnistanin hallussa, mutta tästä huolimatta GrIFK onnistui tasoittaan lukemat, kun Petter Meyer karkasi läpiajoon 86. peliminuutilla. Kokenut peluri ei erehtynyt paikastaan, vaan sijoitti pallon ohi vastaan tulleen Aatu Hakalan. Lopussa molemmat joukkueet saivat luotua painetta vastustajan maalille, mutta enempää maaleja ei nähty.
Gnistan-valmentaja Roberto Nuccio harmitteli hukattuja maalipaikkoja ottelun jälkeen.
– Tämä oli hyvä peli meiltä, mutta meidän olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja, sillä loimme riittävästi paikkoja. Toisella puoliajalla meillä oli useampi vastahyökkäys, joista emme saaneet sisään, mutta aina asiat eivät mene suunnitellusti. Kokonaisuudessaan tämä ei ollut tasoltaan hyvä jalkapallo-ottelu ja mielestäni olimme selvästi parempi joukkue. Seuraavasta ottelusta lähdemme yrittämään voittoa, kertoo Nuccio.
Gnistanin kausi jatkuu ensi viikon torstaina vierasottelulla FC Espoota vastaan. Huomioithan, että kamppailu alkaa jo klo 18.00. Gnistanin seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 31. elokuuta, kun SalPa vierailee Oulunkylässä.
Gnistanin kokoonpano: Hakala, Kuusijärvi, Ndiaye, Sihvola(86′ Mustonen), Akbar(82′ Zolameso), Hakala, Kibona, Faal, Hieta, Salmi(48′ Aaltonen), Wakui
Gnistan – GrIFK 1-1 (0-0)
Maalit:
Gnistan: 51′ Kibona
GrIFK: 86′ Meyer
Yleisömäärä: 421

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.