Matsipäivän haastattelussa Pekka Sihvola – "Pitäisi pystyä ratkomaan pelit aikaisemmin"

Kuva: Arto Alho

Gnistan ja EPS iskevät tänään yhteen Kakkosen B-lohkon ottelussa klo 17 Espoonlahden tekonurmella. Gnistanin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt hyökkääjä Pekka Sihvola kertoo haastattelussa olevansa tyytyväinen joukkueen otteisiin kuluvan kauden aikana.
Miltä pieni loma tuntui ja miten uskot sen vaikuttaneen?
Loma tuli todella tarpeeseeen varmasti fyysisesti sekä henkisesti. Meillä oli todella paljon peleja touko-kesäkuussa, minkä lisäksi jengi kävi normaalisti töissä ennen lomia. Nyt on ainakin henkilökohtaisesti akut ladattu, kroppa tuntuu taas kaksikymppiseltä ja korvien väli tuuleteltu.
Päivän ottelun jälkeen Gnistanin kausi on puolessa välissä. Minkä arvosanan annat kaudesta tähän mennessä ja miksi?
Riippuen toki EPS-ottelun tuloksesta, mutta kyllä se lähelle kiitettävää menee. Olemme tuloksellisesti pelanneet hyvin, vaikka joukkoon mahtuu muutama tahra, kuten viimeisin KäPa-sulaminen 3-1-tilanteessa. Syyskierroksella pelit pitäisi pystyä ratkomaan hieman aikaisemmin, ettei Uusitalon pumppu joutuisi niin koville pelien lopuissa.
Alkukauden aikana Gnistan on kierrättänyt hyökkääjiään melko runsaasti. Miten itse koet kilpailutilanteen?
Kärjessä meillä on tosiaan hyvä tilanne ja sinne on laittaa erityyppisiä vaihtoehtoja. Olemme kierrättäneet varsinkin hyökkääjiä todella paljon alkukauden aikana, mikä on toiminut hyvin ja myös maalinteko on jakaantunut tasaisesti. Toisaalta olen ihan varma, että jos joku meistä olisi pelannut kaikki pelit, olisi hänen maalimääränsä huomattavasti suurempi. Totta kai itsekin haluaisin pelata jokaikisen minuutin, mutta ymmärrän ja hyväksyn täysin valmentajan valinnat. Ei ole helppoa pitää neljää kokenutta hyökkääjää aina tyytyväisenä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.