Matsipäivän haastattelussa Patrick Aaltonen -"Oikealla asenteella heti alusta lähtien"


Kaarinan Pojat ja Gnistan iskevät tänään yhteen Kakkosen B-lohkon kärkikamppailussa. Gnistan-puolustaja Patrick Aaltonen odottaa tasaista kamppailua sekä uskoo, että oulunkyläläisillä on kova halu napata pisteet kotiin.
Pelasit viime pelissä keskikentällä, mikä on sinulle tuttu paikka aiemmilta vuosilta. Miten pelaaminen mielestäsi sujui uusvanhalla pelipaikalla?
Mielestäni oli kivaa pelata keskellä pitkästä aikaa. Sain ottelun aikana mukavasti palloa sekä annettua muutaman hyvän syötön, joten voisin sanoa, että homma sujui hyvin.
Millainen kuva sinulle jäi päivän vastustajasta kauden ensimmäisen keskinäisen pelin perusteella?
Tuosta ottelusta jäi huono maku, sillä päästimme helppoja maaleja ja meidän olisi pitänyt voittaa tuo kamppailu. Uskon tämän kuitenkin näkyvän tänään ainakin siinä, että kundeilla on varmasti kova halua napata kolme pistettä. KaaPo on hyvä joukkue, jonka puolustamisesta kertoo paljon, että he eivät ole vielä päästäneet maaleja tämän kauden kotiotteluissa.
Millä eväin voitto irtoaa tänään?
Pidetään oma maali puhtaana ja tehdään niitä asioita, mitä olemme joukkueena sopineet. En missään tapauksessa usko, että päivän kamppailusta tulee helppo meille, joten jokaisen pelaajan täytyy olla oikealla asenteella liikkeellä heti alusta lähtien.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.