Matsipäivän haastattelussa Saloum Faal – "Meidän on pelattava joukkueena"


Vahvan alkukauden pelannut Gnistan saa tänään vieraakseen Ilves/2:n klo 18.30 alkavassa ottelussa. Laitapelaaja Saloum Faal korostaa keskittymistä sekä joukkueena pelaamista ottelun alla.
Gnistan lähtee illan kamppailuun seitsemän ottelu voittoputkessa. Millä eväin putki saa jatkoa tänään?
Uskon voittoputken jatkuvan, mikäli keskittymisemme on kunnossa ja menemme eteenpäin yksi ottelu kerrallaan. On myös hyvä muistaa, että meidän on pelattava joukkueena, niin kuin olemme aiemmin tehneet.
Tämä on sinun ensimmäinen kokonainen kausi Gnistanissa. Mitä ajatuksia sinulla on seurasta?
Ympäristö seurassa on pelaajan kannalta todella hyvä. Pidän siitä miten harjoittelemme ja on hienoa olla osa Gnistan-perhettä. Arvostan sitä, että seuran tavoitteet ovat ylemmällä sarjatasolla tulevaisuudessa.
Gnistanin pelaajarinki tällä kaudella on melko iso. Kuinka koet asiat pelaajana?
Mielestäni tämä on todella hyvä juttu ja mukavaa, että ympäriltä löytyy erinomaisia pelaajia, jotka haastavat jokaista tsemppaamaan entistä enemmän. Olemme kierrättäneet jonkin verran pelaajistoa tämän kauden aikana ja se on näyttänyt, että meiltä löytyy laatua monelle eri pelipaikalle. Se on luonnollisesti erinomainen asia.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.