Matsipäivän haastattelussa Aleksander Akbar – "Vielä on aikaa parantaa"

Kuva: Niklas Günsberg

Gnistanin ja Käpylän Pallon välinen Keski-Helsingin derby pyörähtää tänään käyntiin klo 17.00 Mustapekka Areenalla. Gnistan-hyökkääjä Aleksander Akbar odottaa innolla entisen seuransa kohtaamista.
Miten kausi on mielestäsi sujunut henkilökohtaisella tasolla?
Osittain ihan hyvin, mutta en ole täysin tyytyväinen. Onneksi vielä on aikaa parantaa ja aina pitää pyrkiä siihen, että menisi paremmin. Onneksi joukkueella on mennyt todella hyvin, niin silloin on myös itse helpompi saada onnistumisia.
Miten olette tutustuneet päivän vastustajaan?
Emme ole hirveästi puhuneet KäPa:sta, mutta seurojen ollessa melko lähellä toisiaan luonnollisesti pelaajat tuntevat toisensa melko hyvin. Nuori jengi vastassa, mutta heilläkin on varmasti kova halu voittaa ensimmäinen derby. Olen itse edustanut KäPa:aa, joten henkilökohtaisesti tämä on normaalia erityisempi ottelu myös sen takia, koska on aina kivaa pelata ex-seuraa vastaan.
Minkä takia tänään kannattaa ottaa suunnaksi Mustapekka Areena?
Kannattaa tulla katsomaan, kumpi joukkueista ottaa ensimmäisen kiinnityksen Keski-Helsingin herruuteen. Mikä olisikaan sen parempi tapa viettää lauantaita, kun tulla katsomaan Oulunkylän poikia taistelemassa pisteistä ja derbyvoitosta.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.