Matsipäivän haastattelussa Aatu Hakala – "Mahtavaa pelata finaali omien kannattajien edessä!"


Gnistan ja Hercules iskevät tänään yhteen Mustapekka Areenalla pelattavassa Kakkosen Cupin finaalissa. Gnistan-vahti Aatu Hakala avaa matsipäivän haastattelussa tunnelmiaan ottelun alla.
Kakkosen Cupin finaali potkaistaan käyntiin muutamien tuntien päästä. Mitkä ovat fiilikset ottelun alla?
Fiilis on luonnollisesti korkealla. On aivan mahtavaa päästä pelaamaan finaali kotikentällä ja vielä omien kannattajien edessä!
Kauden aikana Gnistan on hallinnut suurinta osaa peleistään ja laukauksia omaan päähän on tullut melko vähän. Miten tämä on vaikuttanut sinun tekemiseesi?
Keskittyminen kyllä pysyy ja se ei ole ongelma, että tilanteita omalle maalille tulee hieman vähemmän. Sellaista se maalivahtina oleminen välillä on, sillä ajoittain tulee pelejä, missä oma joukkue hallitsevammassa roolissa. Kaikkeen pitää olla valmiina ja pelkästään matsipäivän fiilis pitää hyvin hereillä.
Miten Herculesiin on tutustuttu kuluvan viikon aikana ja millaiselta joukkueelta he vaikuttavat?
Vastassa on ehdottomasti hyvä joukkue. Uskon, että olemme vahvoilla, mikäli pystymme pelaamaan meidän omaa hyvää peliä. Minulla on kova luotto jokaiseen meidän pelaajan ja luulen, että lauantaina päästään nauttimaan hyvästä futiksesta!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.