IF Gnistan ja Forenom yhteistyösopimukseen


IF Gnistan ja Forenom ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen.
Forenom on Pohjoismaiden johtava kalustettujen asuntojen tarjoaja, joka keskittyy vahvasti yritysasiakkaisiin. Forenomin valikoimaan kuuluu yli 7000 kalustettua asuntoa, huoneistohotellia sekä hostellihuonetta Pohjoismaiden suurissa kaupungeissa, jonne yritys majoittaa vuosittain yli 200 000 matkailijaa. Yhteistyösopimuksen mukaisesti Forenom osoittaa Gnistanin lisäksi taloudellisen tukensa myös Kipinärahastolle, joka tukee vähävaraisten lasten urheiluharrastusta.
Lue lisää Forenom4Sport -hinnastosta, joka on tarkoitettu nimenomaan urheiluseurojen tarpeisiin.
Voit tutustua Forenomiin lisää tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.