Matsipäivän haastattelussa Tuomas Mustonen: – "Meiltä löytyy nopeutta sekä taitoa"


Gnistan matkaa tänään Pallo-Iirojen vieraaksi Kakkosen B-lohkon kamppailuun. Gnistan-kapteeni uskoo raumalaisten olevan hyvä haaste kahden ottelun voittoputkessa olevalle Gnistanille.
Viime kauden päätteeksi Kakkoseen noussut Pallo-Iirot on aloittanut kauden hyvin. Mihin asioihin on kiinnitetty huomiota vastustajaan tutustuessa?
Vastustajaa on totta kai tutkailtu ja he tulivat meille jo tutuksi, kun valmistuimme otteluun Tampere Unitedia vastaan, sillä tamperelaiset olivat edellisellä kierroksella pelanneet Pallo-Iiroja vastaan. Iirot vaikuttaa suoraviivaiselta jengiltä, joka on vahva erikoistilanteissa. Varmasti ovat kova haaste meille.
Gnistanin hyökkäyspelaaminen on ollut laadukasta alkukauden peleissä tilastoja katsomalla, sillä joukkue on tehnyt neljään otteluun kymmenen maalia. Mitkä asiat ovat mielestäsi tämän takana?
Olemme alkukauden otteluista kolmessa hyökänneet hyvin ja luonut maalipaikkoja melko paljon. KaaPo:a vastaan pelaaminen oli heikompaa, mutta henkilökohtaisella tasolla viimeistely oli heikkoa myös meidän edellisessä pelissä. Parannettavaa löytyy siis yhä. Hyökkääminen on myös sitä, että puolustamme hyvin ja sitä kautta voitamme palloja vastustajan kannalta vaarallisilla alueilla. Meiltä löytyy nopeutta sekä taitoa ja pelaajat löytävät hyvin toisensa siihen nähden, että joukkue uusiutui paljon viime kaudesta. Hyvällä fiiliksellä pyrimme saadaan onnistumisia sekä synnyttää nautintoa, mitä varten me pelataan.
Pian alkavan kesäkuun aikana Gnistanilla on paljon otteluita. Millaisia ajatuksia otteluruuhka herättää?
Vielä en ole kesäkuuta sen tarkemmin miettinyt. Mennään eteenpäin treeni ja peli kerrallaan, joissa katsotaan ketkä ovat iskussa seuraavaan koitokseen. Se on kuitenkin aina isoin peli sillä hetkellä. Nälkäisiä pelaajia löytyy nuorista sekä vanhoista jokaiselle pelipaikalle, joten tilanne on hyvä tämän suhteen.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.