Matsipäivän haastattelussa Onni Tiihonen – "Hienoa päästä pelaamaan Ogeliin"


Gnistanin keskikenttäpelaaja Onni Tiihonen lähtee luottavaisena kohti kotiavausta, jossa Gnistan kohtaa Kaarinan Pojat. Ottelu alkaa Mustapekka Areenalla klo 17.
Millaisia ajatuksia kauden ensimmäinen kotiottelu herättää?
Totta kai olen pelistä todella innostunut ja hienoa päästä pelaamaan jälleen Ogeliin. Viime kaudella kotiotteluissamme kävi todella hyvin yleisöä, joten toivottavasti sama trendi jatkuu myös tänä vuonna ja saamme yleisöltä loistavan tuen.
Pelikaverisi keskikentällä menivät uusiksi täksi kaudeksi. Mitä asioita uudet keskikenttäpelaajat ovat tuoneet joukkueeseen?
Viime kauden tapaan meillä on myös nyt kasassa hyvä keskikenttä, mutta totta kai uusien kavereiden myötä pelaajien ominaisuudet ovat hieman erilaisia. Toshi (Hidetoshi Wakui) on meille hyvä nuoremmille kundeille hyvä mentori, joka tuo pelaamiseen kokemuksen myötä rauhallisuutta ja varmuutta.
Miten pisteet jäävät Oulunkylään tänään?
Uskon, että pelaamalla omaa peliämme olemme erittäin vahvoilla. KaaPo on hyvä joukkue, mutta luotamme omaan tekemiseen. Tässä vaiheessa kautta on hyvä muistaa, että parannettavaa löytyy yhä, mutta viime viikon ottelu Jazzia vastaan ei tehnyt ainakaan huonoa itseluottamukselle ja uskon meidän olevan vahvoilla tämän päivän kamppailussa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.