Matsipäivän haastattelussa Hidetoshi Wakui – "Edellinen ottelu oli meille hyvä oppitunti"


Gnistan kohtaa tänään vierasottelussa Honka Akatemian. Gnistanin japanilainen keskikenttäpelaaja Hidetoshi Wakui kertoo matsipäivän haastattelussa mm. alustaan uudessa seurassa.
Gnistan kärsi viime viikonloppuna tappion Kaarinan Pojille. Miten asia on käsitelty joukkueen kanssa?

Viime ottelu tulos ei ollut meille mieleinen, mutta on hyvä muistaa, että emme voi voittaa jokaista ottelua. Kykenemme joukkueena käsittelemään huonot tulokset ja uskon, että voimme myös kehittyä niiden myötä. Edellinen ottelu oli meille hyvä oppitunti, jonka jälkeen katseet suunnattiin kohti tulevia kamppailuja.
Allekirjoitit Gnistanin kanssa maaliskuussa sopimuksen, mutta liityit joukkueen vahvuuteen vasta huhtikuun alussa. Miten olet sopeutunut uuteen joukkueeseen sekä elämään Helsingissä?
Elämä ei ole pelkkää jalkapalloa ja tarvitsen yhä aikaa sopeutumiseen, sillä vaimoni sekä lapsemme asuvat Virossa. Pidän uusista joukkuetovereista, valmentajista sekä muista henkilöistä seurassa, joten tämä tekee asiasta helpompaa. Uskon, että ajan kanssa tulen tottumaan uuteen elämäntilanteeseen.
Edustit Gnistania kaudella 2017 joukkueen pelatessa Ykkösessä. Mitä mieltä olet Kakkosen tasosta kahden ottelun perusteella?
Sen ainakin osaan sanoa, että olemme sarjan kova kuntoisimpia joukkueita. Väitän jopa, että vähintään Ykkösen tasolla tämän asian suhteen. Pyrin pitämään fokuksen omassa tekemisessä, joten en sen enempää halua vertailla meitä muihin joukkueisiin.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.