IF Gnistan kiinnostaa ihmisiä aiempaa enemmän


IF Gnistan on ottanut viime vuosina merkittäviä kehitysaskeleita.
IF Gnistan on ottanut viime vuosien aikana selkeitä kehitysaskeleita ja seura kiinnostaa tällä hetkellä enemmän kuin koskaan aiemmin sen historiassa. Lauantaina alkavan kauden kausikorttimyynti on ollut menestys, sillä viime vuodesta olemme kasvattaneet kausikorttimyyntiä 75%:lla. Viimeisen kahden kauden kotiotteluiden yleisökeskiarvot ovat olleet seurahistorian suurimmat ja kausikorttimyynnin positiivinen kehitys ennustelee trendin jatkuvan myös kaudella 2019, jolle olemme asettaneet yleisökeskiarvotavoitteeksi 450 katsojaa ottelua kohden. Kasvaneiden yleisömäärien takana on joukko päivittäin seuran eteen töitä tekeviä ihmisiä, jotka haluavat kehityksen jatkuvan myös tulevaisuudessa.
Viime vuosien aikana myös Gnistanin ottelutapahtumat ovat menneet eteenpäin ja myös jatkossa niihin halutaan panostaa. Tästä yhtenä konkreettisena esimerkkinä seurahistorian ensimmäinen tapahtumavastava Petteri Jutila, joka aloitti toimessaan kuluvan kevään aikana. Kaudelle 2019 olemme saaneet kiitettävästi yhteistyökumppaneita mukaan, joka on myös positiviinen signaali.
Urheilutapahtumassa keskiössä on luonnollisesti itse peli. Tälle kaudelle Gnistan on onnistunut kasaamaan mielenkiintoisen sekä värikkään joukkueen, josta löytyy nuoruuden intoa, parhaassa peli-iässä olevia pelaajia sekä ylemmiltä sarjatasoilta kokemusta omaavia kokeneita pelaajia.
Manageri Antti Uusitalo on tyytyväinen siihen, millaisista asetelmista Gnistan pääsee lähtemään uuteen kauteen.
– Lauantaina alkavaa kautta edeltävä kiinnostus mm. kausikorttimyynnin merkittävällä kasvulla osoittaa, että Gnistan on ”tuotteena” koko ajan kiinnostavampi. Pyrimme löytämään uusia tapoja kaupallistaa toimintaa ja toivotamme kaikki uudet yhteistyökumppanit tervetulleeksi. Kokonaisuudessaan tekeminen on ammattimaistunut. Kaikki valmentajat ovat ammattilaisia ja pelaajistoon on saatu yhteensä 10 pelaajaa, jotka ovat ansainneet leipänsä pelaamisella viime vuosien aikana. Toivottavasti pystymme vähitellen mahdollistamaan myös ammattipelaamisen Gnistanissa, kertoo Uusitalo.
Kauden 2019 kausikorttimyynti loppuu 24. toukokuuta Tampere Unitedia pelattavan kotiottelun jälkeen. Pääset tutustumaan kausikorttien sekä yksittäisten ottelulippujen myyntiin tästä.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.