Gnistan sopimuksiin Jaakko Lepolan ja Arttu Heikan kanssa


IF Gnistan on tehnyt pelaajasopimukset Jaakko Lepolan ja Arttu Heikan kanssa.
Keskikentän keskellä parhaiten viihtyvä Jaakko Lepola pelasi viime kaudella Helsingin IFK:n organisaatiossa, jossa miehelle kertyi otteluita seuran Ykköstä pelanneen edustusjoukkueen sekä Kakkosta pelanneen kakkosjoukkueen riveissä. 29-vuotias on Gnistan-kannattajille tuttu nimi, sillä hän edusti seuraa kaudella 2013.
Laitalinkki Arttu Heikka on myös tuttu kasvo Gnistan-kannattajille, sillä hän edusti seuraa viime kaudella. Heikka pelasi vahvan talvikauden, mutta kevään aikana tapahtunut loukkaantuminen piti miehen sivussa kentiltä muutaman kuukauden ajan. Syksyllä mies palasi pelaavaan kokoonpanoon ja hänelle kertyi 10 pelattua ottelua Gnistanissa viime kauden aikana.
Molemmat pelaajat ovat harjoitelleet Gnistanin kanssa talven aikana ja ovat valmennusjohdolle tuttuja.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.