IF Gnistan ja Wotkin's yhteistyösopimukseen

IF Gnistan ja lihatukku Wotkin’s ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Yhteistyösopimuksen johdosta Gnistanin kotiotteluissa kaudella 2019 grillataan Wotkins’in makkaraa. Wotkin’s on Veijo Votkinin vuonna 1978 Helsingin kaupungin lihatukkuhallissa perustama yritys, jonka toiminnassa on tänä päivänä vahvasti mukana jo toinen sukupolvi.
Gnistanin tapahtumavastaava Petteri Jutila on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.
– Gnistanin ja Wotkins’in välisen sopimuksen syntyminen oli helppoa, sillä tuore yhteistyökumppani ymmärtää mahtavasti urheilutapahtuman tarpeita. Tämän lisäksi halusimme kuunnella kannattajien toiveita kotiotteluissa myytävän makkaran suhteen ja saada uutta makua makkarataskujen väliin, kertoo Jutila.
Voit lukea Wotkins’ta lisää tästä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.