Tasolaiset Oy ja IF Gnistan yhteistyösopimukseen


Tasolaiset Oy sekä IF Gnistan ovat solmineet yhteistyösopimuksen.
Tasolaiset on siivousalan yritys, joka tarjoaa palvelujaan yrityksille, kiinteistöille sekä kotitalouksille. Vuonna 1974 perustettu perheyritys toimii pääsääntöisesti Helsingissä, Vantaalla sekä Espoossa. Voit lukea lisää yrityksen toiminnasta tästä.
Tasolaiset Oy:n toimitusjohtaja Mikko Savelius on tyytyväinen yhteistyön alkamiseen.
– Meille on jäänyt Gnistanista erinomainen fiilis organisaationa, sillä seuran toiminta tuntuu ammattimaiselta muihin pääkaupunkiseudulla toimiviin urheiluseuroihin verrattuna. Mikäli asia tulee ajankohtaiseksi, niin tulevaisuudessa haluamme myös olla mukana olosuhteiden kehittämiseen liittyvissä projekteissa, kertoo Savelius.
Yrityksen kotisiivouksista vastaava Tasokoti tarjoaa yhteistyön alkamisen kunniaksi Gnistan-perheen jäsenille -25% alennuksen palveluistaan. Tarjous on voimassa 15. toukokuuta asti. Voit lunastaa tarjouksen koodilla Gnistan2019.
Tilaukset:
Tuula Vattulainen, puh. 0503462241 [email protected]
Tasokodin palveluvalikoima löytyy osoitteesta www.tasokoti.fi

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.