Stanno jatkaa Gnistanin yhteistyökumppanina


IF Gnistan ja varustevalmistaja Stanno ovat tehneet 3-vuotisen jatkosopimuksen.
Vuodesta 2016 lähtien Gnistanin peliasuista sekä seuratekstiileistä vastannut varustevalmistaja Stanno jatkaa seuran yhteistyökumppanina. Gnistanin ja Stannon välinen yhteistyö on toiminut moitteettomasti viime vuosien aikana ja uusi sopimus tuo tärkeää jatkuvuutta molempien osapuolien toiminnalle.
Stannon Finlandin Timo Palmroos on tyytyväinen jatkosopimukseen.
– Olemme erittäin tyytyväisiä jatkosopimukseen Gnistanin kanssa. Seura on merkittävä tekijä pääkaupunkiseudulla erinomaisen juniorityönsä ansiosta ja miesten joukkueen menestyksen takia. On myös muistettava, että heillä on tavoitteena kehittää tyttöpuolen toimintaa ja nostaa naisten edustusjoukkue korkeammalle sarjatasolle, kommentoi Palmroos.
IF Gnistanin toiminnanjohtaja Petri Haapimaa kertoo yhteistyön sujuneen hyvin.
– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Stannon kanssa viime vuosina, joten jatkosopimuksen tekeminen oli helppo päätös. Seuralle on tärkeää, että asujen toimitusvarmuus on hyvä ja hinta-taso on järkevä. Stannon kanssa näissä ei ole ollut ongelmia. Stanno pystyy toimittamaan kaikki asumme valmiiksi painettuina ja heiltä saa myös fanituotteita, joten he ovat seuralle erinomainen yhteistyökumppani, kertoo Haapimaa.

Yhteistyön jatkumisen johdosta Gnistanin pelipaidat näyttävät myös ensi kaudella samanlaisilta. Kuva: Arto Alho

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.