Petteri Jutila aloittaa IF Gnistanin tapahtumavastaavana


Petteri Jutila aloittaa IF Gnistanin tapahtumavastaavana.
Edelliset neljä kautta Jutila on toiminut Veikkausliigaa sekä Ykköstä pelanneen Helsingin IFK:ssa joukkueenjohtajana. Ennen HIFK:ta Jutila työskenteli PK-35 Vantaassa joukkueenjohtajan roolin lisäksi myös tapahtumavastaavana, jossa hänen toimenkuvaansa kuului mm. miesten ja naisten edustusjoukkueiden ottelutapahtumista huolehtiminen. Gnistanissa Jutilan vastuualueisiin kuuluvat ottelutapahtumien lisäksi avustaminen joukkueenjohdollisessa tehtävissä sekä seuratyön kehittäminen yhdessä seuran muiden työntekijöiden kanssa.
Jutila hyppää innolla uuden haasteen pariin.
– Fiilis sopimuksesta on loistava, sillä viime kauden päättymisen jälkeen en ole jalkapallon parissa päässyt tekemään juurikaan mitään. Gnistanissa taustat, olosuhteet sekä valmennus ovat erinomaisella tasolla. Seuralla on myös selkeä visio, jota viedään pitkäjänteisesti eteenpäin ja se on mielestäni hieno asia. Gnistanissa on minulle HIFK-vuosilta tuttuja pelaajia ja tämän lisäksi on mielenkiintoista päästä tutustumaan uusiin kasvoihin, kertoo Jutila.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.