"Pauli on selkeä vahvistus meidän puolustukselle" – kommentit Pauli Kuusijärven sopimuksesta


Päävalmentaja Roberto Nuccion sekä manageri Antti Uusitalon kommentit Pauli Kuusijärven sopimuksesta.
IF Gnistan julkaisi aiemmin tänään 32-vuotiaan Pauli Kuusijärven ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Gnistania kaudella 2013 edustanut Kuusijärvi tuo joukkueeseen runsaasti kokemusta aina ylemmiltä sarjatasoilta saakka.
Päävalmentaja Roberto Nuccio pitää Kuusijärveä selkeänä vahvistuksena hyvin talvikautensa aloittaneelle Gnistanille.
– Henkilökohtaisesti en ole nähnyt Paulia montaa kertaa pelaamassa, mutta hän on hyvä puolustaja, joka on pelannut korkealla tasolla Suomessa ja selkeä vahvistus meidän puolustuslinjalle. Pauli tuo meille kokemusta ylemmiltä sarjatasoilta ja tulee varmasti ottamaan ison roolin puolustuslinjan ohjaamisessa. Toki on muistettava, että tähän mennessä kautta puolustuksemme on toiminut hyvin ja olemme saaneet sen suhteen positiivisia yllätyksiä, kertoo Nuccio.
Nuccio on tyytyväinen ensi kauden joukkueen rakentumiseen.
– Tänä vuonna valmennus sekä manageri ovat tehneet erittäin hyvää yhteistyötä joukkueenrakentamisessa. Työ on vielä kesken, mutta näyttää siltä, että sarjan alkaessa olemme valmiita taistelemaan voitosta jokaisessa pelissä.
Nuccion tavoin myös manageri Antti Uusitalo on erittäin tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.
– Paulista saamme kokeneen johtajan alakertaan. Sopeutumista helpottaa se, että hän on edustanut Gnistania aiemmin ja joukkueesta löytyy hänelle entuudestaan tuttuja pelaajia. Keskustelu sopimuksesta Paulin kanssa oli suhteellisen pitkä ja erittäin hienoa, että saimme lopulta homman vietyä maaliin saakka, kommentoi Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.