Pauli Kuusijärvi siirtyy IF Gnistaniin


IF Gnistan ja Pauli Kuusijärvi ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
32-vuotias Kuusijärvi palaa Gnistanin riveihin HIFK:sta, jossa mies vietti viisi edellistä kautta kuuluen joukkueen avainpelaajiin Veikkausliigassa sekä Ykkösessä. Viime kaudella Kuusijärvelle kertyi yhteensä 16 ottelua Ykkösen voittaneen HIFK:n paidassa. Gnistania kaudella 2013 Kakkosessa edustanut Kuusijärvi omaa Veikkausliigakokemusta myös Hakan sekä Hongan riveistä.
– Fiilikset sopimuksesta ovat totta kai hyvät ja hienoa palata Ogeliin auttamaan seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Omalta kohdaltani on mukavaa aloittaa taas työnteko kentällä joukkueen kanssa sekä tutustua uuteen porukkaan. Ensi kaudelta odotan hiekkalaatikolla tuulettamista ja vahvaa Kipinää, joka pelaa viihdyttävää futista, kertoo Kuusijärvi.
Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia. Osta kausikorttisi tästä!
 

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.