Hidetoshi Wakui palaa Gnistaniin


IF Gnistan ja japanilainen Hidetoshi Wakui ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
36-vuotias Hidetoshi Wakui pukee jälleen ensi kaudella ylleen Gnistanin pelipaidan. Kokenut keskikenttäpelaaja edusti Gnistania edellisen kerran vuonna 2017, kun mies siirtyi kesken kauden Ykkösessä pelanneeseen joukkueeseen. Viime kaudella Wakui pelasi Viron pääsarjaa Tallinn Kalevin riveissä, jossa mies viimeisteli 31 ottelussa yhdeksän maalia. Viron kentiltä Wakui muistetaan parhaiten Nömme Kaljun paidasta, jota hän edusti vuosina 2011-2017 ennen siirtymistään Ykkösessä pelanneeseen Gnistaniin.
Huhtikuun alussa joukkueen vahvuuteen liittyvä Wakui palaa Gnistaniin positiivisin mielin.
– Palaan Gnistaniin erittäin hyvillä fiiliksillä. Edellinen visiittini täällä päättyi putoamiseen, joten tänä vuonna haluan lähteä voittamaan jokaista ottelua ja sitä kautta tuomaan menestystä seuralle. Odotan innolla, että pääsen jälleen näkemään Gnistan-perheen jäseniä kotistadionillamme, kertoo Wakui.
Kesä lähenee kovaa vauhtia! Osta siis kausikorttisi Gnistanin kotiotteluihin jo tänään. Kausikortit myy Tiketti.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.