Gnistan ja PK-35 pistejakoon Busmo Winter Cupissa

Kuva: Mia Kujala

Gnistan jatkoi pelejään Busmo Winter Cupissa kohtaamalla PK-35:n maanantai-iltana Pallomyllyssä. Kaksijakoisessa ja vauhdikkaassa kamppailussa molemmilla joukkueilla oli mahdollisuutensa, mutta ottelu päättyi lopulta 1-1-lopputulokseen Pauli Kuusijärven vastattua Kipinän osumasta.
Entisillä Gnistan-pelaajilla vahvistunut PK-35 aloitti ottelun terävästi, mutta rangaistusalueelta laukomaan pääseeet Henry Ruotsalainen sekä Niko Tirkkonen eivät paikoistaan onnistuneet.
Kovalla taisteluilmeellä otteluun lähteneet punapaidat olivat läpi puoliajan terävämpiä kaksinkamppailussa eikä Gnistan saanut omaa peliään käyntiin. Gnistania viime kaudella edustanut Vili Roivainen raitapaidat johtoon 23. peliminuutilla laukomalla pallon 20 metristä näyttävästi ohi Aleksi Ahosen.
Avausmaalista lisävirtaa peliinsä saanut PK-35 jatkoi hyvällä taisteluilmeellä läpi puoliajan. Gnistanin puolustuksen virheestä vieraille aukesi hyvä laukaisupaikka 32. minuutilla, mutta rangaistusalueen rajalta lähtenyt laukaus onnistuttiin blokkaamaan kulmaksi. Gnistanille hankalan puoliajan paras ja ainoa maalipaikka siunaantui Albin Mehmetille, mutta aivan rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyt laukaus painui reilusti yli maalin.
Toisella puoliajalla Gnistan pystyi vastaamaan vieraiden taisteluhenkeen, mutta puoliajan alkuhetkien parhaat maalipaikat nähtiin edelleen Gnistanin maalilla. Vieraat eivät kuitenkaan paikoissaan onnistuneet ja hiljalleen Gnistan alkoi saada otetta pelistä.
Gnistanin puoliajan alkupuolella suorittamat vaihdot toivat lisävirtaa Kipinän hyökkäyspeliin. Pelin edetessä Gnistan alkoi löytää keskikentällä tilaa pelinrakenteluun.
Noin 24 peliminuutin jälkeen Benjamin Thurling vapautti Gullit Zolameson tekopaikkaan, mutta vieraiden maalivahdin onnistui pelastaa tilanne kulmapotkuksi.
Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Pauli Kuusijärvi onnistui tasoittamaan pelin puskemalla Benjamin Thurlingin vapaapotkusta lähetetyn keskityksen läheltä verkkoon.
Puoliajan loppua kohden Gnistanin hallinta vain voimistui. PK-35:n maalivahti joutui venymään parhaimpaansa estääkseen Tuomas Mustosta sekä paluupalloon päässyttä Jesse Ahosta iskemästä Kipinää johtoon. Puolustustaisteluun ajautunut PK-35 pystyi ajoittain luomaan tilanteita Aleksi Ahosen maalille, mutta puoliajan lopun parhaat tilanteet nähtiin Kipinän toimesta. Pauli Kuusijärvi ja Zakaria Kibona osuivat paikoistaan ylärimaan eikä Onni Tiihosen tai Saloum Faalin hyvät laukaisupaikat johtaneet lisäosumiin, joten kamppailussa päädyttiin lopulta 1-1 pistejakoon.
Gnistan – PK-35 1-1 (0-1)
Maalit:
Gnistan: 73′ Kuusijärvi
PK-35: 23′ Roivainen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.