Benjamin Thurling Gnistaniin


IF Gnistan ja Benjamin Thurling ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
21-vuotias Thurling siirtyy Gnistaniin FC Viikingeistä, jota mies edusti edelliset kolme kautta kuuluen joukkueen avainpelaajiin Kakkosessa. Ennen Viikinkejä keskikenttäpelaaja pelasi kaudella 2015 Ykköstä PS Kemissä. Kautensa nousuun päättäneessä kemiläisjoukkueessa miehelle kertyi otteluita 21 kappaletta. Kuluvan talven aikana Thurling on harjoitellut Gnistanin kanssa jo reilun kuukauden ajan ja hänelle on kertynyt kolme harjoitusottelua joukkueen riveissä.
Thurling on vakuuttunut uuden seuransa toiminnasta.
– Olen vielä nuori pelaaja, joten luonnollisesti halu kehittyä on kova. Koin Gnistanin tässä vaiheessa uraa parhaaksi vaihtoehdoksi, sillä tämä on eteenpäin haluava tavoitteellinen seura, joka on tehnyt minuun vaikutuksen talven aikana. Harjoituksissa pienistä jutuista lähtien kaikki asiat tehdään huolella ja pelaajat vaativat toisiltaan paljon. Tämän lisäksi joukkuehenki on loistavalla tasolla, kertoo Thurling.
Thurlingin sopimuksen myötä Gnistanin joukkue kaudelle 2019 on valmis.
– Tällä hetkellä emme etsi uusia pelaajia riveihimme. Talven aikana muodostunut joukkue on mielestäni erinomainen sekoitus nuoruutta ja kokemusta, jonka myötä uskon meidän olevan vaikea voitettava ensi kaudella. Luonnollisesti pidämme kyllä silmämme auki, jos kauden aikana tulee tilanne, joka vaatii meitä tekemään uusia sopimuksia, kertoo Gnistan-manageri Antti Uusitalo.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.