Puzer on Gnistanin pääyhteistyökumppani kaudella 2019


Puzer jatkaa Gnistanin pääyhteistyökumppanina.
KP-Tekno Oy on Suomen johtava keskuspölynimureita suunnitteleva, valmistava ja markkinoiva yritys. Puzer -tuotemerkillä myytävä keskuspölynimuri on Suomen suosituin keskuspölynimurimerkki. KP-Teknon tuotantotilat sijaitsevat Kirkkonummen Masalassa. KP-Tekno Oy on osa suomalaista Stephen Industries Inc Oy –konsernia. Kuluva vuosi on Puzerille kolmas peräkkäinen Gnistanin pääyhteistyökumppanina.
– Kilpailu on kovaa imurimaailmassa sekä jalkapallossa. Ilmaisia pisteitä ei jaeta. Asenne on monta kertaa se, millä pelejä viime kädessä ratkotaan. Gnistan ja Puzer lähtevät ensi kauteen tällä hengellä, kommentoi Puzerin toimitusjohtaja Kari Kakko.

Nämä saattavat kiinnostaa

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.