OP ja Pohjolan Sairaala mahdollistavat Gnistanin pelaajien hoitopolun myös jatkossa


OP Vakuutus ja Pohjola Sairaala ovat sopineet jatkosopimukset yhteistyöstä Gnistanin kanssa. Yhteistyösopimukset mahdollistavat myös jatkossa kaikille Gnistanin pelaajille hoitopolun tapaturmatilanteesta aina vammojen kuntoutukseen asti.
Vuodesta 2017 lähtien Gnistanin terveydenhuollosta vastannut Pohjola Sairaala hoitaa kaikki Gnistanin pelaajat myös jatkossa. Terveyspalveluja tarjoavan Pohjolan Sairaalan Helsingin toimipiste sijaitsee Pikku-Huopalahdessa. Yhteistyön johdosta Gnistanin omana lääkärinä jatkaa kirurgian, ortopedian sekä traumatologian erikoislääkäri Jammu Öunap, joka toimii myös Suomen jääkiekkomaajoukkueen lääkärinä.
OP Vakuutus toimii myös jatkossa Gnistanin suosittelemana urheilijavakuuttajana. Gnistanin edustusjoukkue on ottanut kaikille pelaajilleen OP:n Jalkapalloturva –vakuutuksen. Samaa vakuutusta suositellaan kaikille seuran pelaajille otettavaksi.
– Gnistan haluaa seurana huolehtia pelaajistaan mahdollisimman hyvin ja kokonaisvaltaisesti. OP:n vakuutus on monia muita vaihtoehtoisia jalkapallovakuutuksia kattavampi. Pohjola Sairaalassa pelaajilla on käytössään maan osaavimmat ortopedit ja nopea palvelu vamman sattuessa. Näillä kumppanuuksilla voimme luottaa siihen, että pelaajillamme on paras mahdollinen hoitoketjupalvelu, kertoo Gnistanin toiminnanjohtaja Petri Haapimaa.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.