Karim Jmaali IF Gnistaniin


Karim Jmaali on solminut IF Gnistanin kanssa pelaajasopimuksen.
23-vuotias Jmaali on edustanut kolme edellistä kautta FC Viikinkejä Kakkosessa. Parhaiten hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvän Jmaalin viime kausi oli loukkaantumisten johdosta rikkonainen, joten mies haki syksyllä pelituntumaa Kolmosessa pelanneen PK-35:n riveistä. Kauden 2017 aikana Jmaalille kertyi 18 ottelua Kakkosen nousukarsintaan yltäneessä vuosaarelaisryhmässä.
PK-35:n riveissä myös A-junioreiden SM-sarjaa pelannut Jmaali on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.
– Hieno homma, että pääsen liittymään hyvään seuraan ja olen valmis tekemään kaikkeni, jotta yllämme joukkueena tavoitteisiimme. Haluan, että nappaamme ensi kaudella mahdollisimman paljon voittoja ja toivon auttavani joukkuetta henkilökohtaisten onnistumisten kautta. Henkilökohtaisella tasolla tavoitteena on myös saada ehjempi kausi maalien ja peliminuuttien valossa, kertoo Jmaali.

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.