Tuomas Mustonen palaa Gnistaniin


IF Gnistan ja Tuomas Mustonen ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Tuomas Mustonen palaa ensi kaudeksi Gnistanin riveihin, jossa mies pelasi ensimmäiset ottelunsa jo vuonna 2006. Pitkän uran Suomen kentillä tehnyt 33-vuotias hyökkääjä on pelannut Gnistan-paidassa yhteensä kahdeksalla eri kaudella ja hän oli nostamassa joukkuetta Ykköseen vuonna 2016 lainapelaajana Helsingin IFK:sta. Tämän jälkeen miehen tie vei AC Ouluun, jossa hän pelasi Ykköstä 20 ottelua. Viime talvena Mustonen palasi HIFK:n riveihin ja hän oli tärkeä osa kauden päätteeksi Veikkausliigaan noussutta joukkuetta, sillä ”Mude” viimeisteli 19 ottelussa 12 maalia.
Gnistan-paidassa uransa aikana 101 maalia tykittänyt hyökkääjä on iloinen paluustaan tuttuun seuraan.
– Olen saanut Gnistanilta todella paljon, joten tuntuu todella hienolta palata seuraan. Tapio Rautavaaran sanoin; en vaihtaisi päivääkään pois. Viime vuonna peli sekä jalat kulkivat hyvin ja pian kauden päättymisen jälkeen teki mieli päästä takaisin futiskentille. Gnistanista on osoitettu viime kauden päättymisestä lähtien kiinnostusta, joka on totta kai tuntunut hyvältä, kertoo Mustonen.
IF Gnistanin sopimustilanne 11.1.2019:
Aatu Hakala
Aleksi Ahonen
Salifu Senghore
Vili Tuittu
Glodson Luis
Tommaso Conti
Onni Tiihonen
Elias Lappalainen
Gullit Zolameso
Cherif Ndiaye
Touko Laakkonen
Jesse Ahonen
Zakaria Kibona
Saloum Faal
Tuomas Mustonen
Gnistan-ikoni on palannut kotiin. Osta kausikorttisi ensi kaudelle tästä ja näe ”Mude” Gnistan-paidassa!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.