Taustaryhmä kaudelle 2019


Taustaryhmä kaudelle 2019 on selvillä.
Kaudella 2019 Gnistanin miesten edustusjoukkueen päävalmentajana jatkaa italialainen Roberto Nuccio, jolle tukea antavat valmentaja Petri Haapimaa sekä maalivahtivalmentaja Alessandro Marzuoli. Marzuoli on myös seuran A-junioreiden päävalmentaja ja työskentelee täysipäiväisesti Gnistanissa. Valmennusryhmään uutena nimenä liittyy fysiikkavalmentaja Risto-Matti Toivonen.
Päättyneellä kaudella joukkueenjohtajina toimineet Mika Raatikainen sekä Markus Krabbe jatkavat tehtävässään. Jatkuvuutta toimintaan tuovat myös fysioterapeutti Eetu Nummelin sekä viestintävastaava Eelis Goebel, jotka jatkavat Gnistanissa myös ensi kaudella.
Manageri Antti Uusitalo näkee taustatiimin olevan vahva Kakkoseen.
– Meillä oli tiedossa jo viime vuoden lopussa, että taustatiimi pysyy lähes samana myös ensi kaudella. Robertolla ja Petrillä on käynnissä pidempi projekti Gnistanin kanssa, mikä on ehdottomasti erinomainen asia koko seuraa ajatellen. Fysioterapeuttina jatkavan Eetu Nummelinin panos on oleellinen joukkeen taustalla, kun puolestaan fysiikkavalmentajana aloittava Risto-Matti Toivonen tuo merkittävästi osaamista pelaajien kehittämiseen. Taustaryhmä on vahva sarjatason huomioiden, kertoo Uusitalo.
IF Gnistanin taustaryhmä kaudelle 2019:
Päävalmentaja: Roberto Nuccio
Valmentaja: Petri Haapimaa
Maalivahtivalmentaja: Alessandro Marzuoli
Manageri: Antti Uusitalo
Fysiikkavalmentaja: Risto-Matti Toivonen
Fysioterapeutti: Eetu Nummelin
Joukkueenjohtaja: Mika Raatikainen
Joukkueenjohtaja: Markus Krabbe
Viestintävastaava: Eelis Goebel
Lääkäri: Jammu Öunap (Pohjolan Sairaala)

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.