Saloum Faal jatkaa Gnistanissa

Kuva: Rita Marttunen

IF Gnistan ja laitapelaaja Saloum Faal ovat allekirjoittaneet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Viime vuoden elokuussa Kiffenistä Gnistanin riveihin siirtynyt 24-vuotias gambialainen Saloum Faal jatkaa oulunkyläläisten paidassa myös ensi kaudella. Uransa aikana miehelle on kertynyt yhteensä 28 ottelua Kakkosessa, joissa maaleja gambialainen on viimeistellyt yhteensä viisi kappaletta. Kiffenin ja Gnistanin lisäksi Faal on edustanut Suomen kentillä myös Etelä-Espoon Palloa, jonka riveissä hän pelasi kaudella 2017. Parhaiten keskikentän laidalla viihtyvä Faal kykenee pelaamaan myös laitapuolustajan tontilla.
Monipuolinen peluri kertoo olevansa tyytyväinen jatkosopimukseen Gnistanin kanssa.
– Tuntuu hienolta jatkaa Gnistanissa. On mukavaa päästä jatkamaan työskentelyä viime kaudella tutuksi tulleen joukkueen kanssa, jonka kanssa haluamme ensi kaudella yltää yhteisiin tavoitteisiimme, kertoo Faal.
IF Gnistanin sopimustilanne 5.1.2019:
Aatu Hakala
Aleksi Ahonen
Salifu Senghore
Vili Tuittu
Glodson Luis
Tommaso Conti
Onni Tiihonen
Elias Lappalainen
Gullit Zolameso
Cherif Ndiaye
Touko Laakkonen
Jesse Ahonen
Zakaria Kibona
Saloum Faal

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.