Patrick Aaltonen palaa Gnistaniin

Kuva: Janne Ekman

IF Gnistan ja 24-vuotias Patrick Aaltonen ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Gnistanissa kaudella 2017 Ykköstä 20 ottelua pelannut Patrick Aaltonen palaa ensi kaudeksi oulunkyläläisten riveihin. Laitapuolustajana tai keskikentän keskellä parhaiten viihtyvä Aaltonen edusti Gnistanin jälkeen Thaimaan pääsarjassa pelaavaa PTT Rayongia, jonka kanssa miehen sopimus loppui viime vuoden lokakuussa. Suomen kentillä Aaltonen on edustanut Gnistanin lisäksi Helsingin IFK:ta sekä FC Honkaa, joiden riveistä häneltä löytyy kokemusta Veikkausliigasta, Ykkösestä sekä Kakkosesta.
Aaltonen kertoo saaneensa Gnistanista erinomaisen kuvan kauden 2017 perusteella.
– Tuttu päävalmentaja sekä seura, joten päätös palaamisesta Oulunkylään oli lopulta melko helppo. Pelikentän puolella edellisestä kaudesta Gnistanissa jäi hampaankoloon, mutta seurassa hoidetaan asiat loistavasti, joten tämä luonnollisesti vaikutti päätökseeni. Ensi kaudella lähdetään voittamaan jokaista peliä ja katsotaan syksyllä, mihin asti se riittää, kertoo Aaltonen.
Aaltosen pelaaminen lauantain Suomen Cup -ottelussa FC Viikinkejä ei ole vielä varmaa johtuen pelilupa-asioista.
IF Gnistanin sopimustilanne 17.1.2019:
Aatu Hakala
Aleksi Ahonen
Salifu Senghore
Vili Tuittu
Glodson Luis
Tommaso Conti
Onni Tiihonen
Elias Lappalainen
Gullit Zolameso
Cherif Ndiaye
Touko Laakkonen
Jesse Ahonen
Zakaria Kibona
Saloum Faal
Tuomas Mustonen
Patrick Aaltonen

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.