IF Gnistan ja Aleksander Akbar sopimukseen

Kuva: Santeri Rosenvall/Rapa Media

IF Gnistan ja Aleksander Akbar ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.
Gnistania kaksi edellistä kautta edustanut 26-vuotias hyökkääjä Aleksander Akbar jatkaa joukkueessa myös ensi kaudella. Ennen Gnistaniin siirtymistä Akbar edusti Kakkosessa Käpylän Palloa, jossa maaleja syntyi 28 kappaletta 39 otteluun kahden kauden aikana. Hyökkääjältä löytyy kokemusta Suomen kentiltä myös PoPan, Klubi-04:n sekä AC Kajaanin riveistä. Kausien 2017 ja 2018 aikana Akbar pelasi Gnistanissa yhteensä 43 ottelua, joissa vastustajan verkko heilui 17 kertaa. Viime kaudella Akbar oli Gnistanin toiseksi paras maalintekijä.
Hyökkääjä on tyytyväinen sopimuksen syntymiseen.
– Upeaa jatkaa Gnistanissa ja olen todella onnellinen uudesta sopimuksesta, sillä seurassa vietetty aika on ollut hienoa. Viime kauden jälkeen jäi sellainen fiilis, että projekti täällä jäi hieman kesken, joten mielelläni jatkan Gnistanissa. Tälle seuralle ei voi sanoa ei, kertoo Akbar.
Kauden alku lähestyy kovaa vauhtia, joten hanki kausikorttisi Tiketistä!

Tilatessasi uutiskirjeen saat Gnistanin tuoreimmat suoraan sähköpostiisi.

Tämä sivusto käyttää evästeitä, jotta voimme tarjota käyttäjille paremman käyttökokemuksen.
Lue lisää.